Pris på hårtransplantasjon

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Vi har sendt ut en epost til alle klinikkene i Norge og forhørt oss om en pris på en hårtransplantasjon med 2000 grafts.

Her har vi sammenliknet alle prisene vi har fått oppgitt. Prisene er prisoverslag på en transplantasjon for 2000 grafts. Merk at det ikke er noen fast pris på hårtransplantasjon, og at prisene varierer fra pasient til pasient. Du finner e-posten vi sendte ut og alle svarene vi fikk lenger ned på denne siden.

Christiania Park Hårklinikk

  • FUE: 40,000,-
  • Strip: 20,000,-

Klinikk Haugesund AS

  • FUE: 106,000,-
  • Strip: 106,000,-

Mercurklinikken AS

  • FUE: 78,000,-

Poseidon Klinikken AS

  • FUE: 80,000,-

 

E-posten vi sendte ut til de forskjellige klinikkene lyder som følger:

Pris på hårtransplantasjon

Hei!

Jeg er en 29 år gammel mann som lider av hårtap i vikene og litt i kronen. Jeg ønsker en hårtransplantasjon, og etter å ha lest meg opp på temaet har jeg funnet ut at jeg trenger ca. 2000 grafts. Håret mitt ser nå likt ut som det har gjort de siste 5 årene. Min 4 år eldre bror og min far har akkurat samme hårtapsmønster som meg, så jeg er ganske sikker på at det ikke vil forverres.

Jeg har funnet lite informasjon om priser dere opererer med, og ser dere ønsker at pasientene skal komme på konsultasjon, men ettersom jeg bor et stykke fra dere, og har en krevende jobb, blir dette vanskelig. Det jeg lurer på er om dere kan gi meg et grovt prisoverslag på 2000 grafts til vikene og litt på kronen? Jeg vet at det kanskje ikke er lett å svare på via e-post, men det hadde gjort det lettere for meg å ta turen inn til dere om jeg visste sånn ca. hva jeg må forvente å betale. Jeg skjønner også at det kan godt hende jeg trenger flere/færre grafts.

Håper å høre fra dere!

Mvh
Martin

Dette er svarene vi fikk (svarene er redigert ettersom vi ikke opplyste om at de skulle publiseres):

Svar fra Christiania Park Hårklinikk – pris på hårtransplantasjon:

(…) 2000 hårrøtter koster ca 20tusen kroner. (…) Det er strip fue koster dobbelt (…)

Svar fra Klinikk Haugesund AS – pris på hårtransplantasjon:

(…) Du sier at du tror du trenger ca 2000 grat som vil si 6000 hår. Prisen pr graft er kr 50,- I tilegg kommer det ett tillegg på operasjon kr 6000,-

Om du trenger 2000 graft vil det koste 106.000,-kr. I juli mnd har vi 30 % rabatt så om du har annledning til å ta inngrepet mellom 8-10 juli vil jo prisen bli totalt 76.000,-. (…) Vi har samme pris for fue og strip. (…)

Svar fra Mercurklinikken AS – pris på hårtransplantasjon:

(…) 2000 grafts/hårsekker koster i utgangspunktet 78.000,- I og med at det er avbestillinger kan du disse dagene få behandlingen til 62.000,-

2000 grafts/hårsekker tilsvarer 5000 hår. (…)

Svar fra Poseidon Klinikken AS – pris på hårtransplantasjon:

(…) 2000 grafts er ca 4600 hår ,ut fra du sier så er det mye hår (…) Ca 80 000 kr (…)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Grafts, donorhår, hårrøtter, hårsekker, antall hår? - Hårtransplantasjon

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*