Poseidon Klinikken erfaringer

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Poseidon-logo

Her vil du finne Poseidon Klinikken erfaringer. Først litt informasjon om firmaet (oppdatert januar 2018):

 • Juridisk navn: Poseidon Klinikken AS
 • Org nr: 994 203 185
 • Selskapsform: Aksjeselskap
 • Tidl. navn: Hair Implantation Norway AS
 • Daglig leder: Kåre Arnold Nilsen
 • Klinikksjef: Christoffer Bjerke
 • Adresse: Hoffsveien 92, 0377 Oslo
 • Stiftelsesdato: 03.06.2009
 • Antall ansatte: 5
 • Aksjekapital: 100 000

Kilde: Brønnøysundregisterne

 

Hva de tilbyr

Metode for hårtransplantasjon: FUE

Priseksempel på hårtransplantasjon: Priser

 

Poseidon Klinikken erfaringer

NB! Poseidon Klinikken selv mener at disse erfaringene er utdaterte, og at de har byttet både eiere og leger siden erfaringene ble hentet inn.

Poseidon Klinikken erfaringer: Jens86, 2013
Jeg har googlet mye nå, og funnet følgende uttalelse fra to gutter som var innom Poseidon Klinikken for å forhøre seg om hårtransplantasjon:

«For oss, virket resultatet meget bra og i følge Christian Knudsen som jobber der er det den samme metoden som Rooney har tatt, bare at han har brukt A-stamceller som gjør at de røde blodlegemene kommer til og gjør at ett hår blir til fem.»

Christian Knudsen er daglig leder og eier av Poseidonklinikken (kilde: http://www.dinside.no/886357/ulovlig-med…erbilder).

Dette har jeg aldri hørt om, og dersom det er sant at eieren av Poseidonklinikken sier dette hadde jeg snudd i døren. Regenerering av hår er per dags dato bare noe et par kirurger i verden har fått til, og det finnes veldig få beviser på at de faktisk har fått det til. Det aller «hotteste» navnet om dagen er Dr. Coen Gho, som etter sigene klarer å regenerere opp til 80% av alle hår i donorområdet (kilde: http://www.baldtruthtalk.com/forumdisplay.php?f=43 – Gho har et eget forum på baldthruthtalk som er et av verdens største forum for hårtap, hvor brukere har gjennomført undersøkelser for å sjekke om hans uttalelser stemmer, noe det foreløpig ser ut til at de gjør)

Forøvrig sier Sten Thure, Poseindonklinikken sitt ansikt utad, i denne artikkelen: http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7661957 at han har tatt samme type transplantasjon som Rooney. Og Rooyney har tatt FUE hvis det skulle være noen tvil (kilde: http://www.hshairclinic.co.uk/patients-g…oney-hair/ Klinikken hvor Rooney ble operert. De utfører kun FUE). Så hva Christian Knudsen snakker om vet jeg ikke… (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: terjekristiansen, 2013

Jeg har i dag mailet med en jente på 16 år som synes hun har høyt hårfeste. Av det jeg kunne se på bildet hadde hun helt vanlig hår. Hun har sikkert noe høyt feste, enkelte har hårfeste nesten ned på øyenbrynene, og det kan være grunnen til at denne jenta synes at hun har høyt feste og ville gjøre noe med det, men denne jenta så ut til å ha et normalt høyt hårfeste, med blondt hår, slik som mange jenter har. En sunn og frisk jente på 16 år som har noen komplekser som er ute av proporsjoner. Og Poseidon ville gjerne hjelpe jenta om hun betale 44 000 kroner. Da kunne de flytte hårfestet hennes lengre ned på pannen. Dette er et grotesk eksempel på Poseidon som aktør i markedet. For 44 000 kroner var de villig til å ødelegge pannen til en jente på 16 år så hun ville blitt nødt til å barbere seg for resten av livet? (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Merkur, 2012

Hei, tenkte å skrive litt om min egen erfaring hos Poseidon. Valgte denne tråden fordi dette var eneste stedet Poseidon ble positivt omtalt. Så, til ettertanke for de som kanskje er i samme situasjon som meg. Kan godt hende at noen har blitt fornøyd med resultat hos Poseidon, det vet jeg ingen ting om, men for folk som meg vil ikke en HT fra Poseidon fungere. Mitt største problem er egentlig at håret mitt på toppen er lyst og fint, mens det fra donor-området er mørkere og tykkere. I tillegg er også vinkelen på hårene satt inn av Poseidon opp til 70 grader feil retning. Det jeg sitter igjen med er bare en helt merkelig hårlinje fylt med hår som ikke ligner på de andre hårene. De er i en annen vinkel og hårene fra donorområdet krøller seg også annerledes. Det ser ikke bra ut og selv med topikk syntes forskjellen godt. Har sendt dem en mail om dette for noen dager siden, og har enda ikke fått noe svar. Før transplantasjonen gikk det sjeldent mer enn noen timer før jeg fikk svar. Tettheten er heller ikke noe særlig å skryte av.

Etter litt reflektering har jeg kommet frem til at:
Jeg burde kanskje skjønt dette med farge og tykkelse selv.
Om man har kort hår har vinkelen mer og si enn om man har langt hår, det resultat jeg fikk vil i så tilfelle ikke være bra nok selv om tykkelse og farge var identisk. Veldig kort hår kan kanskje fungere for noen, men ikke for meg.
Tettheten var heller ikke tilfredstillende, men det kan muligens løses med flere påfyllinger. Blir ingen for meg, altså.
Hadde jeg lest på dette forumet før HT hadde jeg ikke gjort dette hos Poseidon. Synd forumet ikke kom høyere opp på google søk.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå for å bli kvitt hårene, kanskje jeg en gang får svar fra klinikken etter noen purringer. Sitter igjen med en følelse at jeg burde blitt advart på forhånd, at resultatet ikke kom til å bli bra. Når man jobber med dette hver dag burde man advare de som ikke passer for en hårtransplantasjon. (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Fargoer, 2012

Jeg har i utgangspunktet ikke noe forhold til Poseidon klinikken men ser de reklamerer på de største nettavisene i dag så sjekket sidene dems. Det første jeg merker meg er at de kun har 6 før/etter bilder noe som er svært lavt med tanke på at de etter eget sigende har 700 fornøyde kunder det siste året. 1 av dem er også fra den danske klinikken. Hvis ikke det samme teamet som arbeider der, er resultatene fra Danmark uvesentlige.

Videre sider de ”Poseidon Klinikken har inngått et eksklusivt samarbeide med den amerikanske kirurgen / forsker Dr. Gary Hitzig.” Ettersom jeg aldri har hørt om mannen før sjekket jeg hva jeg kunne finne om ham. Jeg søkte på de største hårfora. Der fant jeg ingen positive kommentarer, kun ett par negative. Begge deler er bemerkelsesverdig for en mann som har arbeidet med dette i 40 år.

Dette er en kommentar ” :Rather unimpressed with the results on his website, they aren\’t very clear, very small, but I can still tell the work isn\’t ultra refined:

En annen sier “Do not go anywhere near this guy. He had a class action lawsuit against him at one point and allegedly had a sanitation worker performing surgery with him.”

Poseidon sier videre ” Dr Gary Hitzig er en av verdens ledende eksperter innen behandling av hårtap. Dette innebærer at vi som eneste europeiske klinikk kjede får tilgang til det fremste fagmiljøet som i dag finnes. Dr Gary Hitzig har allerede begynt å undervise ved Poseidon Klinikkene.Dr Gary Hitzig har nesten 40 års erfaring med hårtransplantasjon, hårvekst og prevensjon av hårtap.\»

Dette kan godt stemme, men i mine par hindere timers søking om hårtap på nett har jeg aldri sett noen som er tilknyttet så mange misfornøyde kunder som har gått til sak mot ham og hans tidligere klinikk, nemlig 85(!).

Fra en artikkel i Daily News kan vi lese dette:
\»Their work [Bruno, Schwinning, Hitzig] has helped generate malpractice and fraud suits by 85 men who claim they were promised full heads of hair but were left with bumpy pates sparsely covered by sprouts resembling rows of corn.

The practice — once called Long Island Medical Associates and now the Hitzig-Schwinning Medical Group — has offices in Long Island, Manhattan, New Jersey and Pennsylvania. It has advertised extensively and aired TV infomercials. \»

Min personlige tolkning av dette er at de har hyret en kar som er rimelig god på det å markedsføre hår-relatert arbeid men har en forferdelig dårlig trackrecord i det å få fornøyde pasienter. I mine øyne føyer dette seg godt inn i rekken av argumenter til å holde seg langt unna Poseidon. Eneste argument jeg noen gang har funnet for å velge dem, er at de holder til i Norge. Det bør ikke holde som grunnlag for å velge noe man skal leve med resten av livet. Hold dere langt unna! (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Harry, 2012

Jeg har vært hos poseidon to ganger for behandling av viker. Jeg oppdaget vikene tidlig i 20-årene og det forandret seg ikke på 10 år. Hadde tykt fint år men ønsket å fylle vikene. Etter første behandling klippet jeg ikke håret helt ned. Oppdaget ca en måned etter HT\’en at jeg mistet en del av mitt eget hår rett langs linjen mellom det transpanterte hårene og mitt eget. Etter hvert som tiden gikk stabiliserte hårtapet seg antageligvis fordi jeg startet på Propecia. Ca 6 måneder senere returnerte jeg til klinikken og sa at dette ikke var bra nok. Det jeg reagerte mest på var avstanden mellom de transplanterte hårene. En kunne tydelig se forskjell på de transplanterte og de som var der fra før samt at det virket veldig tilfeldig hvordan de hadde satt i hårene. De transplanterte hårene som vokste ut hadde også en litt mørkere farge en de som var der fra før.De var enige i dette og jeg skulle få en ny HT som garantien lovte. Jeg har fått utført to stk HT. Begge gangene ble det brukt 1500 hår. Andre gangen valgte jeg å shave hodet for best mulig resultat. Nå har det gått over 1 år og tettheten er fortsatt ikke så bra som de lovet. Det er fortsatt ett lite skille mellom de naturlige hårene og de transplanterte. For å skjule dette må jeg bruke Toppik. I og med at jeg har brukt godt av donor området mitt ser jeg meg om etter en forhåpentligvis siste HT men da skal jeg velge en lege i verdensklasse. Forhåpentligvis har jeg noe donorhår igjen. Vil helst unngå strip men H&W ser jeg på som det beste alternativet. Det er fult mulig noen har fått et knallgodt resultat hos Poseidon men jeg er ikke en av de.(kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Innuendo, 2012

Synd vi har klinikker som Poseidon. Hyppig markedsføring betyr ikke att klinikken er god. En ting som irriterer meg, er bruken av hår. Å bruke hår som utgangspunkt er jo helt latterlig. Det er antall grafts som betyr noe!!
Itillegg påstår de å ha behandlet et stort antall kunder, men kan vise til lite bilder.

Har mailet med noen leger i verdensklasse og de er veldig overrasket over situasjonen i norden, da særlig i Norge. Inntrykket de har av Norge er att vi har høye kvalitetskrav på det meste, men att dette mangler på HT. Synd det er slik. (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Innuendo, 2011

Helt enig med Hot Shot her!
Vi som allerede har tatt en HT og som ikke kom 100% ut av det, vi skyr nok ilden litt mere og er mere skeptisk.
Jeg hadde ønsket att vi i Norge hadde fått en topp klinikk og som utviste stor seriøsitet.
Enn så lenge, så har jeg enda ikke sett dette.
Poseidon har kun aggressiv markedsføring, de bruker betegnelse \\\»hår\\\» som ingen andre seriøse klinikker bruker. ( Ja, det er forskjell på hår og grafts).
Itillegg er der lite bilde materiale.
På den annnen side, så har vi hørt lite negative tilbakemeldinger. Som noen sier, så hører man lite når det går bra.
Jeg vet ikke, det er vansklig å bedømme. Jeg selv skal nok ta en siste HT, men blir nok ikke med det første og Poseidon blir det iallefall ikke slik situasjonen ser ut idag.
Blir også litt skeptisk når Poseidon begynner å snakke om hårkloning og de vil tilby dette. Alt dette er bare tull. Hårkloning finns ikke enda og Acell er absolutt ikke en metode som fungerer optimalt. Forsøk NHI har gjort tyder på att det er en lang vei å gå mht Acell.
Ellers hadde Poseidon en omsettning i 2010 på 15,3mill og et årsrestultat på -238000,- (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Christian Busch (spesialist i plastisk kirurgi), 2010

(…) Jeg kjenner ikke til klinkken, men ser at klinikken har en medisinsk ansvarlig som ikke er godkjent plastisk kirurg i Norge. (…) (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: pepsimax, 2010

Jeg var på Poseidon og snakket med en kar jeg avtalte konsulasjon med. Under konsultasjonen så sa jeg at jeg var klar for å gå ut i vg som reklame for klinikken slik at jeg kunne få en billigere pris og samtidig hjelpe andre som er usikkre på detta området osv…

Dette virket som om var interesant i fra dem sin side. De sa de skulle ringe meg men har ikke hørt noe i fra dem på ca 2mnd.

Dette synes jeg lukter userriøst spørr du meg.

Jeg er enig i at folk som kankje har fått problemet sitt løst ikke ser noen grunn til å komme tilbake til forum og diskutere det.
Men! Det er vel ikke alle som er sånn? Det må jo finnes noen som har bilder og positive erfaringer i fra den klinikken som vil hjelpe andre(Feks jeg). Nå har ikke jeg fått utført en slik operasjon der eller noe annet sted, men jeg hadde hverfall kommet in og anbefalt stedet. (kilde)

 

Poseidon Klinikken erfaringer: Harry, 2010

Hei Dc12.

Jeg er ikke ute etter å sverte Poseidon klinikken men jeg skulle ønske at jeg fant dette forumet, og at jeg gjorde research, før jeg valgte min HT. Jeg så en annonse i VG og vips en uke etterpå, var det gjort. Jeg håper virkelig at Poseidon får gode resultater slik at mange kan få den hjelpen de ønsker. Jeg kan selvfølgelig være en av få som ikke får et godt resultat, MEN foreløpig er jeg langt unna det jeg ble forespeilet (5 1/2 måned etter) Hårene som jeg ble fortalt skulle falle av, har ikke gjort det og de ser ut som dukkehår/plasthår. Det ser rett og slett for jævlig ut. Så, jeg håper for min egen del at dette forandrer seg, men jeg tviler faktisk. Jeg tror ikke det har vært en endring de siste to månedene. Mitt råd til deg er å høre på folk som har tatt en HT før, sånn som f.eks Hot Shot eller Haartransplantasjon. Har du forresten sett bildene til Haartransplantasjon? Han fikk et fantastisk resultat og jeg vurderer det samme (Hasson&Wong). Foreløpig må jeg bare vente og se om det blir en bedring på mitt eget hode. Jeg har mine tvil. (kilde)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Ting du må vurdere før du planlegger en hårtransplantasjon | Hårtransplantasjon
 2. Pris på hårtransplantasjon - Hårtransplantasjon

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*