Klinikk Haugesund AS

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Bedriftsinformasjon – Klinikk Haugesund AS

 • Juridisk navn: Klinikk Haugesund AS
 • Org nr: 980 651 258
 • Selskapsform: Aksjeselskap
 • Daglig leder: Ragnhild Johanne Stuve
 • NACE-bransje: 86.211 Allmenn legetjeneste
 • Telefon: 52 70 85 10
 • Faks: 52 70 85 11
 • Adresse: Strandgata 54, 5528 Haugesund
 • Stiftelsesdato: 24.03.1999
 • Antall ansatte: 13
 • Aksjekapital: 100 000

Kilde: Brønnøysundregistrene

 

Hårtransplantasjon Klinikk Haugesund AS

Metode for hårtransplantasjon: Strip og FUE (follicular unit extraction)

Priseksempel på hårtransplantasjon: Priser

 

Erfaringer fra Klinikk Haugesund AS

Anonym bruker, 2012

Resultatet fra operasjonen hos klinikken er det reneste bombekrater – arr, arr og klynger med hårstrå i alle andre retninger enn noe som kan minne om naturlig. (kilde)

 

Haugesund avis, 2010

Daglig leder Ragnhild Stuve dømt til fengsel for grov økonomisk utroskap (kilde)

 

Anonym bruker, 2010

Jeg må nok slutte med til de øvrige negative kommentarene vedr. ragnhild stuve og klinikk haugesund. Ingen av de to er verdt å anbefale – stuve er noe av det mest ubehagelige mennesket jeg noen gang har møtt, grisk og ubehagelig rett og slett. Grøsser når jeg tenker på henne. (kilde)

 

Anonym bruker, 2010

Bare for at det er sagt så er jeg en dame som aldri hadde trodd at jeg skulle blogge om temaet hårtransplantasjon og Klinikk Haugesund. Likevel gjør jeg det nå, av den grunn at samboeren min fikk en hårtransplantasjon hos dem, eller hva man nå skal kalle det. Han var flott som han var, og jeg ville ikke at han skulle tukle med noe som helst, men han lot seg nå operere. Resultatet ble det verste. Fyren har det nå forferdelig vondt med tanke på at han opplever utseendet sitt som fullstendig ødelagt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det har gått lang tid siden operasjonen, men har kommer ikke over det og blir minnet om det tragiske hver gang han ser seg i speilet.

I min søken etter en løsning har jeg begynt å søke på nettet etter utveier. Har der kommet over store mengder kritikk av Ragnhild stuve, klinikk haugesund og behandlingene de utfører. Med god kjennskap til hvor gale det kan gå etter en hårtransplantasjon hos klinikk haugesund, ikke bare for den direkte berørte, men også for vedkommenes nærmeste berørte, har jeg laget et slags resymé over tingene jeg har funnet. Håpet er at dette kan bidra til at andre ikke får (sam)livet ødelagt.

Om legen ragnhild stuve:

 • Drevet med hårtransplantasjon i lang tid hevdes det. Likevel har ragnhild tatt seg tid til å bli øre- nese- og halsspesialist. Dette har skjedd etter at hun begynte med hårtransplantasjonene. Det er videre øre- nese- halskompetansen som fremheves i ragnhild stuves tittel. Det er ingenting som vitner om kunnskaper om plastisk kirurgi. Stuve har ved i hvert fall én anledning søkt om å få drive med øre- nese- halsoperasjoner. http://www.h-avis.no/article/20030807/NYHET/323327155
 • Stuve drar jevnlig ut og lærer seg andre ting, siste gikk ut på vektkontroll!
 • Videre driver Stuve en allmennlegepraksis og legger ned mye tid og krefter der, ser det ut til! http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.249020
 • Stuve driver en klinikk hvor «alt» tilbys. Til å ta seg av enkelte operasjoner er det leid inn en østeuropeer. Videre fjerner klinikken med hårfjerning med laser, tatoveringer, vektkurs har de, m.m.

Samlet må det vel derfor kunne sies at oppmerksomheten til Ragnhild Stuve blir spredt over et vidt område noe som lett får en til å tro at kompetansen innenfor det enkelte område er deretter. Det inntrykket forsterkes når man ser på andre som driver med hårtransplantasjon KUN driver med nettopp det.

Mer generelt om hårtransplantasjonpraksisen til klinikken

 • En frisør undersøker og vurderer om man skal operes. Andre klinikker lar behandlende lege gjøre dette.
 • Horder med misfornøyde folk har på nettet gitt uttrykk for sin misnøyde med Klinikk haugesund. Hva må vel ikke dette si om klinikk haugesund manglende evne til å takle feilbehandlinger og problemer? En blogger skriver at han fikk advokat etter seg etter å ha ytret sin misnøye med klinikken.
 • Rettssak. http://www.h-avis.no/article/20090328/NYHETER/339236954
 • Klage til fylkeslegen fra pasient har forekommet
 • Posting av selvfabrikerte «gla’ omtaler» fra Klinikken står på nettet http://debatt.sol.no/node/5764041
 • Ragnhild Stuve som driver klinikken er søster til Tordenskjold-tiltalte Tore Johan Stuve. Sistnevnte hadde et innlegg i favør av klinikken. http://guruguiden.blogspot.com/2008/12/klinikk-haugesund-fantastisk.html
 • Folk går til psykolog etter tragiske resultater fra hårtransplantasjonen hos klinikken.
 • Noen, tilsynelatende fra klinikken, driver og legger inn innlegg om hårtransplantasjon på debattforum for kvinner, det hører jo ikke hjemme noen steder!
 • Folk har hatt utgifter på over 100 000 kroner i forsøk på å rette opp det slette arbeidet fra klinikk haugesund.
 • Klinikk Haugesund utfører visstnok hårtransplantasjonen på en slik måte at folk gjerne må få utført to operasjoner før man kan «si noe om resultatet». Hvem tjener på dette mon tro?
 • Måten klinikken opererer inn transplantene medfører at det forblir åpninger rundt hårstråene som resulterer i at smuss og bakterier kommer nedi og kan skape infeksjoner som gjør at det transplanterte håret dør.
 • Etter konfrontasjon med Dagbladet innrømmet klinikken at de opererte gutter under 20 år. Helt horriblet spør du meg, har man begynt å miste håret som 18-19 åring eller yngre vil vel hårtapet garantert fortsette.
 • Ragnhild stuve har nettopp blir dømt til fengsel http://www.h-avis.no/nyheter/stuve-ma-i-fengsel-1.3550740

(kilde)

 

Anonym bruker, 2010

Hei!

Flott at du gidder å samle denne informasjonen og gjøre den tilgjengelig. Jeg hadde tidligere et innlegg på mozon tror jeg det het, men det er visst blitt borte. Jeg advarte på det sterkeste mot å oppsøke klinikk Haugesund, og det mener jeg fortsatt. Ser at andre har blitt ødelagt hos dem, vet hvordan det kjennes folkens 🙁 (kilde)

 

Anonym bruker, 2008

Tre år etter behandlingen min der, som i utgangspunktet var utrolig dårlig, det så/ser ikke ut, hår som står rett opp i området hvor jeg har fått transplanter, mens mitt «naturlige» hår vokser rett bortover, så er det masse betennelser i de transplanterte hårsekkene, det blør, er smertefullt og det transplanterte håret dør. Jeg har fått en vurdering av kompetente folk på området, og de var sjokkert, alt Klinikk Haugesund hadde foretatt seg var kritikkverdig og mangelfullt. Maken til inkompetanse. STYR UNNA FOLKENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kilde)

 

HAARSAAR, 2007

Min erfaring med klinikk Haugesund og hårtransplantasjonen deres er utelukkende negativ. Følgende av operasjonen kan, slik jeg ser det, deles inn i 2 grupper. De helt synlige og identifiserbare følgene, type arr, klasehår osv. I tillegg kommer alle de mindre synlige psykiske greiene som er et resultat av behandling, og det mislykkede resultatet.

Når det gjelder det fysiske, identifiserbare så er det flere forhold jeg er rasende over. Hårstråene er for det første blitt plassert i klaser flere steder, opptil 8 stykker har jeg identifisert. Disse står i samme hull, og gir et groteskt inntrykk av såkalt dukke-hår. Det ironiske er at under operasjonen ble jeg forespeilet at det var nettopp dette jeg ville unngå, ved å ha valgt klinikken og dens avanserte metode. Videre er hårene blitt plassert slik at de jevnt over vokser rett oppover, eller i andre retninger enn mitt naturlig hår. Hårstrå og hårklaser er også blitt plassert på rekke og rad, i tinnings-området, noe som ytterligere forverrer helhetsinttrykket.
Det er også masse arr etter operasjonen. Ikke bare er dette skjemmende, men det vanskeliggjør/umuliggjør også at nytt hår kan plasseres der. I etterkant av behandlingen begynte jeg med propecia. Det er dyrt, men er det beste alternativet jeg synes å ha. Propecian gjør at det tettes igjen med hår enkelte steder, men hvor der er arr, vokser det ikke.

Videre er det flere åpne og nakne områder i det transplanterte området. I journalen min står det t.o.m. at Klinikken hadde hår til overs, som de valgte å ikke bruke. Hvordan de kan ha kommet til den beslutningen kan jeg ikke fatte.

Jeg har vært i kontakt med klinikker med kompetanse på hårtransplantasjon. Etter å ha blitt vurdert var det en del ting jeg fikk opplyst. Det syntes som om instrumentene som Klinikk Haugesund brukte under operasjonen min var for store, det ble plassert alt for mange transplant i de enkelte hullene, transplantene var plassert for dypt, og i unaturlig vinkel. Videre var det unødvendig mye arr, både i pannen, men også arret i nakken, som kunne vært som en blyantstrek, var på størrelsen med en markerpenn strek.

Jeg ble rådet til å klage til fylkeslegen på behandlingen, men fikk ikke medhold. På tips-siden har jeg kommet med noen forslag på hvordan andre kan stille sterkere i en evt. klage-sak.

Som du skjønner er det masse jeg er misfornøyd med og jeg har vært i kontakt med Klinkk Haugesund for forklare situasjonen. Uansett hvor misfornøyd jeg er, og måtte synes å drive med ensrettet kritikk her på siden, skal det sies at Klinikken hevder å ha fulgt alle prosedyrer, og at resultatet er slik det skulle være og var forespeilet. Klinikk Haugesund er ikke misfornøyd, men mener derimot at det er bra resultat som følge av en vellykket operasjon. Jeg ble fortalt at hvis jeg ikke likte det jeg så, kunne jeg alltids gå med lue, farge håret eller style det slik at de transplanterte områdene ble dekket.

Komplikasjonene og problemene man ikke får høre om.

I nakken, hvor hudlappen med hår ble tatt fra, har jeg liten følsomhet, samtidig som arret og området rundt verker når det er kaldt ute, eller jeg har hodet i kaldt vann. Oppe på issen har jeg også begrenset følsomhet, noe som ikke var tilfellet før operasjonen.

Videre har jeg angst for intimitet, ettersom jeg frykter for at man skal oppdage arrene og transplantene.

Jeg bader ikke lenger, blir håret vått synes det veldig lett at jeg er blitt operert. Jeg kan ikke bruke badehette, for dette presser på arret i nakken slik at jeg får verk og smerter som varer ut dagen.

Jeg går ikke til frisøren, rett og slett fordi jeg ikke vil måtte forklare hva som er skjedd.

Jeg må alltid være alene på badet, og sover bare i helt mørke rom.

Jeg opplever også stirring fra forbipasserende på de (og jeg også) anser som et unaturlig og oppsiktsvekkende tilfelle av en en tragisk hår-operasjon. (kilde)

 

kevinmann, 2006

Hei,

Det er kjedelig å miste håret, mange som opplever det og får komplekser for det. Har du prøvd noen av medikamentene som er på markedet? proscar, propecia, regiane, arcon? søk på nettet, så finner du diverse info om det. Når det gjelder å ta hårtransplantasjon, så vil jeg, om ikke å fråråde deg å foreta det, advare mot å benytte klinikk haugesund ihvertfall. Jeg fikk for noen år tilbake utført en hårtransplantasjon hos klinikk haugesund som var totalt mislykket. Jeg må nå konstant dekke meg til i det opererte området, for å skjule permanente arr og unaturlige konstellasjoner med hårklynger. Dette er slitsomt, og ikke minst negativt i forhold til selvbildet, som har blitt fullstendig ødelagt etter operasjonen. Så siden du ikke var keen på å gå med caps over lengre tid, og var litt vàr mht. hårtapet ditt allerede, så undersøk nøye før du evt. går hen og opererer deg.
lykke til! (kilde)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Pris på hårtransplantasjon | Hårtransplantasjon

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*