Hårtransplantasjon i utlandet

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Mange mener at det ikke er så trygt å ta hårtransplantasjon i Norge. Hvis du leser våre tilbakemeldinger vil du se at mange blir misfornøyde. Det betyr ikke at det å ta hårtransplantasjon i utlandet er noe tryggere – det finnes minst like mange useriøse aktører, spesielt i land hvor reguleringene er dårlige.

AHLA

Men, det finnes hjelp å få. American Hair Loss Association (AHLA) har samlet sammen en rekke retningslinjer til hvordan du tryggest mulig finner frem til riktig klinikk når du skal gjennomføre en hårtransplantasjon:

  • Avoid turning to the yellow pages when seeking out a hair transplant surgeon.
  • Avoid referrals from your dermatologist or family practitioner.
  • Avoid referrals from your hair stylist.
  • Avoid large hair transplant groups or practices that employ or contract physicians to perform hair transplantation under a common umbrella.
  • Avoid practices advertising through the use of television infomercials.

Som man kan se faller en del av klinikkene i Norge inn under disse reglene.

Videre bør man alltid velge klinikk etter hvem som er ansatt, IKKE navnet på klinikken. Det vil

MD002

si, ikke velg klinikker som rullerer på hvem som gjennomfører hårtransplantasjonene, velg heller klinikker med en lege som er kjent for å gjøre et godt arbeid.

Selv om det er vanskelig å velge klinikk bare i Norge, og kanskje høres ut som en umulig oppgave å plutselig måtte lete gjennom hele verden for å finne riktig klinikk, er det håp. AHLA har nemlig satt sammen en liste over klinikker og leger de har godkjent. Disse er alle anerkjente, og har utallige gode tilbakemeldinger. På forumet vårt kan du nå finne poster gjort av disse klinikkene, med bilder av tidligere transplantasjoner og informasjon om deres tilbud. Dersom du har spørsmål, kan du også stille disse i forumet hvis du registrerer deg først.

Det er hovedsakelig klinikker i Europa som poster i det nevnte forumet. Hele listen til AHLA og deres anbefalinger, finner du her:
http://americanhairloss.org/surgical_hair_restoration/hair_transplant_surgeons.asp

Lykke til! 🙂

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 10 myter om hårtransplantasjoner | Hårtransplantasjon

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*