Er Mercurklinikken konkurs?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Brukeren Nohair ved mercurhårtapsforumet alopeci.info oppdaget at nettsidene til Mercurklinikken er lagt ned, og at man går rett til personsvar når man prøver å ringe dem. Ved å slå opp i Brønnøysundregistrene kan man se at både revisor og daglig leder er avgått i mai.

I følge Brønnøysundregistrene ble Mercurklinikken registrert i juli 2012, men i erfaringene jeg har samlet på denne siden ser man at den første erfaringen stammer fra 2011. I følge erfaringen lå Mercurklinikken den gang på Majorstua i Oslo, og var eid av Helath Point Medical, før det ble kjøpt opp og flyttet til lokaler lokalisert rett ved Ullevål Stadion.

Selv om det ikke finnes noen kunngjøringer om det i Brønnøysundregistrene, er Mercurklinikken mest sannsynlig Mercurklinikken avviklet. For enkelte er dette svært frustrerende, da de blant annet har blitt lovet en behandling nummer to for halv pris dersom resultatet etter første behandling ikke var tilfredsstillende.

Årsaken til avviklingen av driften kan ha flere årsaker, men med et dårlig rykte i bransjen og et relativt lite marked med allerede en veldig stor aktør kan man jo tenke seg at det ble for vanskelig å etablere seg.

Jeg har prøvd å ta kontakt med tidligere daglig leder, Cecilie Boehlke Ramberg, samt han som står oppført som daglig leder per dags dato, Tore Ramberg for å høre hva som skjer – men får dessverre ikke noe svar.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Mercurklinikken offisielt slått konkurs - Hårtransplantasjon
  2. Mercurklinikken offisielt tvangsoppløst - Hårtransplantasjon

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*