Christiania Park Hårklinikk

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Bedriftsinformasjon – Christiania Park Hårklinikk

 • Juridisk navn: Christiania Park Hårklinikk Bente Catharina Gabrielsen
 • Org nr: 983 677 622
 • Selskapsform: Enkeltpersonforetak
 • Innehaver: Bente Catharina Gabrielsen
 • NACE-bransje: 86.212 Somatiske poliklinikker
 • Telefon: 22 44 14 30
 • Adresse: Oscars Gate 46B, 0258 Oslo
 • Stiftelsesdato: 29.09.2001
 • Antall ansatte: 1
 • Aksjekapital: 0

Kilde: Brønnøysundregistrene

 

Hårtransplantasjon – Christiania Park Hårklinikk

 • Metode for hårtransplantasjon:  Strip og FUE
 • Priseksempel på hårtransplantasjon: Priser

 

 Erfaringer fra Christiania Park Hårklinikk

riccy, 2009

Hei, jeg trenger råd fra alle som har en mening her inne Jeg har vært så dum at jeg har tatt flere HT på Christiania klinikk med følgende resultat: lite hår og stort arr i bakhode

Mulig det er flere arr, da jeg har gjort dette flere ganger. Tørr ikke klippe meg kort…

Lite hår kompenserer jeg med Mane, med resultat at ingen får ta meg på hode uten å bli møkkete på hendene, putetrekket er helt brunt.

Ikke noe særlig sjekketriks m.a.o. Hva råder dere meg til å gjøre? Vet det kommer til å koste meg masse kroner, men jeg er i hvert fall nødt til å gjøre noe på toppen!

Fortsette med stripptransplantasjon (har jo alikevell masse arr baki der) eller gå for en FUE?Setter pris på tilbakemeldinger (kilde)


Lateral, 2008

Det fins fornøyde personer overalt. Jeg er helt sikker på at det fantes fornøyde personer som ble offer for 80-talls-pluggene også. Da jeg ble «operert» hos Christiania Park klinikk for 4 år siden, så fikk jeg nesten følelsen av å være i en frisørsalong. Det var så lite profesjonelt og arbeidet de gjorde på meg var likestilt med standarden. Jeg fikk klaser med 8-9 hår i hver hårsekk(det naturlige vil være 1,2,3 og noen ganger 4), tettheten var dårlig og vinkelen på hårene var visstnok uviktig for disse slakterne. Det at omfanget på operasjonen ikke var så stor var vel greit, ergo, mindre å reparere. Arbeidet fra New Hair Clinic i operasjon nr 2 vil jeg faktisk likestille med den fra CPK. Arbeidet til NHC var muligens hakket bedre, men omfanget av operasjonen gjorde sitt til at det ble mer å reparere og mer bruk av verdifulle donorhår.

Da jeg bestemte meg for en operasjon første gang, så var research-nivået mitt lik 0. Jeg hadde lest litt om hårtransplantasjon på nettet, men aldri satt meg inn i hvilke kirurger som var seriøse. Jeg trodde på dette tidspunktet at en hårtransplantasjon er en hårtransplantasjon og at resultatet ville bli bra uavhengig av hvem som utførte det. For alle brukte de samme metodene, right? Nei..det var så absolutt ikke tilfelle.

Du skal aldri drive et sjansespill når det gjelder hårtransplantasjon slik som jeg har gjort. Det de planter på hodet ditt er det du kommer til å leve med resten av livet ditt. Om operasjonen blir mislykket så kommer du til å bruke tid og energi på å rette det opp igjen og det er ikke gjort på 1-2-3. Jeg har dedisert 4 år av livet mitt og mye penger til hårtransplantasjon..dvs 4 år jeg burde ha brukt til å leve livet istedenfor og penger jeg burde ha brukt på helt andre ting.

Du vil heller ha et naturlig håravfall enn et unaturlig resultat fra en hårtransplantasjon. (kilde)

 

neofix, 2007

La ut dette på et annet forum, men tenkte jeg skulle legge dette ut her også for å advare andre om hva slags praksis som faktisk er ute… Etter å ha søkt meg gjennom nettet, viser det seg at disse klinikkene operer på mer eller mindre tvilsomme metoder, om det så måtte være Christiania Park Klinikk, Nobel eller den mer kjente New Hair Clinic som er å finne i Sverige vil du finne flere misfornøyde kunder… Det er heller regelen enn unntaket, at du ender opp som meg….

Derfor legger jeg ut min erfaring med Christiania Park Klinikk(http://www.christianiaparkklinikk.no/ og http://www.cpk.no) og hårtransplantasjon. Bilder er å finne som linker på bunnen av dette innlegget.

Opplevde å miste hår som 17 åring, og begynte så vidt å få en måned når jeg var 18; dette i 2004. Siden jeg hadde spart opp en del penger; og en god del forum snakket om «Med dagens moderne teknologi er det mulig å få et godt resultat», fant jeg ut at jeg skulle prøve dette. Tok en liten ringerunde, og fant et sted som het Christiania Park Klinikk(CPK), som kunne gjøre dette til en grei pris.

På hjemmesiden til CPK, viser de til lang erfaring, gode resultat og fremstår som en moderne og seriøs klinikk.

Skulle i utgangspunktet bare få litt informasjon, men de hadde en avbestilling på en transplantasjonstime samme dagen, som jeg da kunne få(wow tenkte jeg da).

Jeg har alltid stolt på leger, og regnet med at slike aktører i Norge er seriøse, så jeg nølte aldri på at dette skulle gå bra, og at jeg skulle få bort den begynnende månen. Spurte også om hvordan resultatet ville bli med tanke på skrekkeksempler en har sett hvor det ser ut som dukkehår, og neida; moderne teknologi ble brukt på CPK, de tok ut enkelthår og satt dem inn for et naturlig utseende.

Ble møtt av en pleier, som snakket litt med meg; spurte hvor gammel jeg var; og sa «Nei, dette fikser vi. Men det kan hende du må komme hit igjen og ta flere transplantasjoner siden du er såpass ung og kommer til å miste mer hår», pytt pytt tenkte jeg; Så lenge dette funker så burde det vel ikke være noe stress. Spurte også den snille damen om jeg kunne *skinne* meg(ja, skinne meg; altså barbere bort alt hår), og hun svarte ja, etter ett år kan du gjøre det, og man vil så vidt se en tynn strek på størrelse med en blyantstrek. («Hårene tas ut i nakken som smale striper og gir nesten usynlige arr. » <- dette er et utdrag fra deres hjemmeside, forsåvidt samme tekst som stod der i 2004)

Nei så supert, tenkte nå jeg. Fikk utlevert en haug med piller som jeg skulle svelge; og før jeg visste ordet av det; drev to «sykepleiere» og kuttet og ordnet i meg.

I sluttfasen kom legen, og så vidt jeg husker var det han som faktisk satt inn hårene i hodet, og dro. Resten av arbeidet tok disse sykepleierene seg av.

Jeg gikk hjem, fikk en del piller til som jeg skulle ta, og fikk beskjed om å komme tilbake senere for å fjerne stingene etter at de hadde sydd i bakhodet.

Vel, tiden gikk; stingene ble fjernet, og virkeligheten begynte å vise seg… Hårene som de hadde satt inn; var veldig spredt, og så ut som dukkehår. Ringte ned til dem og sa at jeg ikke var helt fornøyd med resultatet; men da fikk jeg beskjed om at jeg måtte vente i rundt ett år før jeg får sett hvordan resultatet faktisk ble. Året gikk, resultatet var helt for jævlig; og det var da det virkelig gikk opp for meg at jeg har ødelagt hodet mitt for alltid…. Dere kan ikke tro hvor mye jeg har angret på dette her!

Har prøvd å skinne meg… Men da kommer det «nesten usynelige» arret frem, og det er _langt_ fra usynelig! I tillegg er det store groper i de områdene de har transplantert inn hår….

Har vært hos dem en gang til etter operasjonen for å vise dem skadene de har påført meg; men i følge CPK er ikke dette noe som de sier er «feil», heller; tvert i mot mener de at jeg må slutte å se så nøye på det; fordi det er bare jeg som ser det når jeg ser på det i speilet med sterkt lys… Men vet dere hva; jeg vet faenmeg godt hvordan hodet mitt ser ut; og jeg håper virkelig de på CPK brenner i helvete!

Det som er så trist, er å vite at hadde jeg bare tatt meg litt mer tid til å titte på nettet, etter hvor jævlig mange av de som får transplantert hår har blitt seende ut; ville jeg ikke ønsket min verste fiende dette en gang…. Dette høres kanskje litt ekstremt ut; men jeg går alltid rundt med det jævla arret i bakhodet, bokstavlig talt… «Er det noen som ser på?», «Kanskje noen kan se at jeg har tatt en hårtransplantasjon» og slike tanker… Dette har endte opp med å styre livet mitt til de grader, og jeg håper virkelig at dere som vurderer å ta en hårtransplantasjon, ikke gjør dette hos NOEN SOM HELST som vil gi dere den såkalte «strip transplant», som går ut på å ta ut hår i en stripe fra bakhodet og sette det der du «trenger» det…. Og i hvertfall ikke på CPK!

Har nå endelig bestemt meg for å prøve å få gjort noe med dette, ved hjelp av FUE, og vil komme tilbake med bilder av hvordan dette blir….

Mulig dette ikker var så godt skrevet, men jeg bare må få ut min hat mot denne praksisen som eksisterer blant disse legene og klinikkene her i Norge… Brenn! (kilde)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*